vama-veche-rezervatie

Un loc de poveste, în Vama Veche

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Prin această “Politică de confidențialitate” ne angajăm să furnizăm utilizatorilor informații clare și complete despre datele pe care le colectăm prin intermediul domeniului www.ozvamaveche.ro și despre modul în care aceste date sunt stocate și folosite de către compania noastră, dar și de către partenerii noștri (rețele de publicitate). “Politica de confidențialitate” explică modul în care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet și politica de cookies.

SC OZVACANCES SRL respectă dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza website-ul nostru și comunică cu noi pe cale electronică. Această “Politică de confidențialite” a fost dezvoltată cu scopul de a vă informa asupra modului în care www.ozvamaveche.ro colectează, folosește și procesează informațiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această secțiune. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest site. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi postate în aceasta politică de confidențialitate, iar modificările se vor aplica pentru activități și informații colectate ulterior publicării. Vă încurajăm să revedeți periodic această politică de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți informați cu privire la orice schimbări și la modul în care informațiile pot fi utilizate.