plaja-Vama-Veche

Un loc de poveste, în Vama Veche

Hotel OZ Vama Veche

Situat în inima localității Vama Veche, la numai 30 de metri de plajă, într-o oază de liniște, desprinsă parcă dintr-o lume de poveste, complexul OZ Vama Veche este îmbinarea perfectă între stilul vamaiot, rustic și cel modern.

Camerele hotelului OZ sunt spațioase, luminoase, cu un aer modernist împletit cu simplitatea zonei. Arhitecții au ales ca poziționarea ferestrelor să fie la umbra copacilor, pentru a păstra camerele răcoroase în timpul zilelor caniculare de vară.

Grădina OZ Vama Veche

Povestea noastră continuă cu grădina complexului OZ. Primitoare, plină de viață, dotată cu hamace și mese din lemn, așezate în mijlocul unei livezi, grădina este exact ce ai nevoie pentru relaxarea din timpul zilei sau a serilor de vară, pe care le petreci la malul mării.

La barul nostru, cu terasă, îți poți savura cafeaua din zorii zilei, te poți răcori cu o bere rece sau o băutură răcoritoare. Dacă ești un amator al tehnologiei și nu vrei să te rupi de cotidian, îți oferim conexiune WiFi gratuită, oriunde ai sta în complexul nostru.